Lakkovaroitus annettu Helsingin kaupungin eteläiseen kotihoitoyksikköön

Tärkeä tiedote superilaisille

Ollaan siinä pisteessä työehtosopimusneuvotteluissa, että kaikkien tuki on tarpeen ja siitä johtuen lähestymme teitä!

Nyt on äärimmäisen tärkeää, että jokainen teistä tarkistaa jäsen- ja yhteystiedot, jotta ne ovat ajan tasalla ja oikein. SuPer lähettää oma superiin ilmoitetun työpaikka tietojen mukaan kohdennettua sähköpostia.

Lakkovaroitus annettu Helsingin kaupungin eteläiseen kotihoitoyksikköön

Vauhdittaakseen kunta-alan neuvotteluja hoitajajärjestöt SuPer ja Tehy ovat 22.8. antaneet lakkovaroituksen koskien Helsingin kaupungin eteläistä kotihoitoyksikköä.
Varoitus käsittää seuraavat lähipalvelualueet: Lauttasaari 1, Lauttasaari 2, Töölö 2, Töölö 3, Töölö 4, Viiskulma 3, Viiskulma 4, Vironniemi 1, Vironniemi 2 ja resurssipooli. 

HUOMIO! Viiskulma 1 ei kuulu lakon piiriin (tämä johtuu virheestä johon ei voida enää vaikuttaa)

Varoitus on annettu ajalle 6.9.2022 klo 00.01 – 9.9.2022 klo 23.59.

Samalla SuPer ja Tehy julistavat Helsingin kaupungin eteläiseen kotihoitoyksikköön kohdistuvan hakukiellon ja tilapäisen siirron kiellon, jotka astuvat voimaan heti ja jatkuvat työtaistelun päättymiseen saakka.

Hakukiellon ja siirtokiellon aikana kukaan SuPerin (tai Tehyn) jäsen ei voi hakea tai ottaa vastaan lakkokohteessa avoinna olevaa työtä eikä siirtyä SOTE-sopimuksen/KVTES 1 luvun 10 §:n tarkoittamalla tilapäisellä siirrolla tekemään em. lakkokohteeseen kohdistuvaa työtä.

 

SuPer on päättänyt jatkaa myös ylityö- ja vuoronvaihto kieltoa, tämä koskee kaikkia Superin jäseniä ja tulee voimaan 1.9 alkaen.

 

Seuratkaa SuPerin tiedotteita ja toimintaohjeita. Liitto tulee ohjeistamaan asioiden etenemisestä.

Kotihoidon jäsenille järjestetään infotilaisuus teamsinä 26.8 klo 16-18. Tilaisuuteen on lähetetty erillinen kutsu niille joiden työpaikkatietona on kotihoito (työpaikkatiedot on otettu oma superista)

 

SuPer tarvitsee jokaisen jäsenen tuen, neuvottelujen edistämiseen.

Tämä posti on lähetetty kaikille ammattiosastojen 814, 818 ja 819 jäsenille.

 

Terveisin superin ammattiosastojen 814, 818 ja 819 hallitukset